Ydelser

Helhedsorienteret indsats hos Viften

Ydelser

I Viften tilbyder vi flere forskellige indsatser som hører under Barnets lov samt Servicelovens § 85. Viftens indsatser henvender sig til børn, unge, familier og voksne, som har brug for en støttende indsats til at opnå bedre trivsel, udvikling og familieliv.

 

I Viften arbejder vi helhedsorienteret og med en anerkendende tilgang, og vi tror på at relation kan ”flytte bjerge”. Vi bringer altid vores faglighed og kendskab til teorier og metoder i brug i vores arbejde. Vi arbejder ikke ud fra en fast metode, da vores erfaring er, at mennesker er forskellige og har brug for forskellige tilgange. I Viften ser vi de helt små, nye skridt som forandring.

 

Vi vægter åbenhed, tillid, tydelighed og anerkendelse i vores arbejde med udsatte familier. Viften har positiv erfaring i at skabe tillidsfulde og bæredygtige relationer, hvilket er med til skabe positive, hurtige og brugbare resultater i familierne.

 

Vores indsatser tilrettelægges i tæt samarbejde med sagsbehandler, barnet, familien og den unge/voksne, og vil altid være tilpasset efter den enkeltes behov, og altid med udgangspunkt i formålet med indsatsen.